appetizers

 

Spelt bread with organic butter, aioli and pesto  5,5

Spelt brood met biologische roomboter, aioli en pesto

 

Beef or vegetable croquettes served with fresh salad and artisanal Dutch mustard  9,75
Rund of groenten kroketjes met frisse salade en Zwolse mosterd

 

Carpaccio of beef with truffle dressing and Dutch farmer truffle cheese, topped with a fresh salad  11
Rundercarpaccio met truffel dressing, boeren truffelkaas en sla

 

 

Oyster 'Creuse nr 3' sjalot vinigraitte and lemon  3*
Oester 'Creuse nr 3' sjalot vinigraitte en citroen

*When in season 

 

 

Andive salad with anchovy mayonnaise, grilled free range chicken, soft boiled egg, crispy bacon, croutons and old Stolwijker cheese  12,5

Andijvie salade met ansjovis mayonaise, gegrilde kipfilet, ei, knapperige spek, croutons en Parmezaanse kaas  

 

Spelt salad with preserved beetroot, lettuce, walnut, feta cheese, raisin, tarragon and Spelt couscous  11,5

Spelt salade met gepekelde rode biet, sla, walnoot, feta, rozijn, dragon en Speltgraan

 

Dutch buffalo mozzarella with cherry tomato, spring onion pesto and basil  10,5

Buffel mozzarella uit Deurne met cherry tomaatjes, bosui pesto en basilicum

 

SOUPs

 

Mustard soup with mint, citrus oil and five spices  6,5

Mosterdsoep met munt, citrus olie en five spices

 

Caramelized pomodori soup with roasted hazelnuts, smoked pepper and crème fraîche  6,5

Gekarameliseerde pomodorisoep met geroosterde hazelnoot, gerookte peper en crème fraîche

 

Roasted pumpkin & coconut soup, served with fresh coriander, pumpkin seeds and chili oil  7,5

Geroosterde pompoen & kokosnoot soep, geserveerd met verse koriander, pompoen pitjes en chili olie

 

mains

 

North Sea sea bass with sautéed spinach, creamy mashed potato and Hollandaise sauce  21,5

Noordzee zeebaars met gesauteerde spinazie, romige aardappelpuree en Hollandaise saus

 

Grilled flank steak (180gr) with remoulade sauce, crispy fries and a fresh side salad with mustard vinigraitte  20

Gegrilde bavette (180gr) met remoulade saus, friet en een frisse

side salad met mosterd vinigraitte

 

French inspired fish soup with spicy rouille, old Stolwijker cheese and croutons  16,5
Klassieke vissoep met pittige rouille, oude Stolwijker kaas en croutons

 

Portuguese style spring chicken with pastrami rub, crispy fries and a fresh side salad with mustard vinigraitte  18,5 

Piepkuiken, Portugese stijl, met pastrami kruiden, verse friet en een groene salade met mosterd vinigraitte

 

Dutch mussels: Cooked classic with white wine and served with dips and fries or Thai curry style with coconut cream, fresh coriander and bread  19,5 

Zeeuwse mosselen: Klassiek met witte wijn, sausjes en friet of bereid in een Thaise curry, koriander en geserveerd met brood

 

Pasta’ s 100% Spelt

 

Spelt risotto with crispy beetroot, walnut, spring onion and old Stolwijker cheese  16,5

Spelt risotto met knapperige rode biet, walnoot, lente ui en oude Stolwijker kaas

 

Mac & Cheese with creamy Dutch farm cheese, cooked ham, chives and crème fraîche  16,5

Macaroni met romige boeren kaas, achterham, bieslook en crème fraîche

 

Spaghetti with seasonal Dutch shellfish, garlic, parsley, red pepper and tomato  16,5

Spaghetti met schelpdieren, knoflook, peterselie, rode peper en tomaat

 

Penne rigate with rich meat stew, thyme, red wine and sweet red onions  16,5

Penne rigate met een stevige saus van stoofvlees, zoete rode ui, tijm en rode wijn